مدونة أكلنى

طريقة عمل صنية اللحمة بالقراصية

طريقة عمل صنية اللحمة بالقراصية

لو زهقتى من وصفات تحضير اللحمة التقليدية و نفسك في وصفة جديدة من المطبخ المغربي وطعمها حلو ومتجربة , النهاردة في انت الشيف رضوي  هتقدملنا طريقة تحضير صنية اللحمة بالقراصية اللي ممكن تتقدم جنب كسكسي حادق
المكونات:
كيلو لحم (ضانى أو كباب حله)
بصل متقطع مكعبات
2ملعقه كبيره زبدة أو سمنة
جنزبيل
قرفة
فلفل
ملح
كزبره ناشفه
كركم
بهارات لحمه
رشة جوزة الطيب
طريقة التحضير :
تشوح اللحم فى السمن حتي تكتسب اللون البنى ويضاف عليها البصل وتشوح جيدا ونضيف الملح والفلفل مع التقليب .
ثم يضاف باقى البهارات وتقلب جيدا وتدخل الفرن حوالى 15 دقيقة ونخرجها نضيف عليها القراصيا والمشمش وندخلها الفرن تانى حتى تنضج ويرش على الوجه لوز للتزيين .
و بالهنا و الشفاء